BULAN BAHASA BALI IV DESA GIRI EMAS

Desak Putu Henny Krisnawati 14 Februari 2022 23:47:32 WITA

Ring rahina mangkin Soma, 14 Februari 2022. Sekadi Surat Edaran Gubernur Bali Nomor : 8352 Tahun 2021 Tanggal 5 November  indik kawentenang Bulan Bahasa Bali IV Tahun 2022 di Provinsi Bali Desa Dinas Giri Emas ngalaksanayang Pamungkah Bulan Bahasa Bali sane kaping IV warsa 2022, ngambil tema “Danu Kerthi Gitaning Toya Ening (Air Sumber Pengetahuan). Kalaksanayang Wimbakara Cerdas Cermat Krama Istri (PKK) Giri Emas. Acara punika kapungkah olih Bapak Perbekel Desa Giri Emas (Wayan Saputra). Karauhin oleh Kelian Adat Sangsit Dangin Yeh, Ketua BPD, Krama Istri ( PKK ) lan perangkat Desa Giri Emas.

Bulan bahasa bali inggih punika silih sinunggil program prioritas pemrov bali risajeroning upaya pelestarian, nglimbakang lan pemajuan aksara lan sastra bali.

Sane dados panureksa ring wimbakara puniki inggih punika: Ida Ayu Eka Sinta Oktariyanti, M.Pd, Komang Sudiami, S.Pd.B, Ketut Ayu Aryasih, S.Pd.B.

Parikrama puniki lancar lan nginutin protokol Kesehatan Mangda prasida Mencegah covid 19.

Komentar atas BULAN BAHASA BALI IV DESA GIRI EMAS